ROZHEN RESIDENCE

Модерен градски живот в тиха и спокойна среда

ROZHEN RESIDENCE се отличава с малък брой апартаменти спрямо размера на сградата. Резултатът е усещане за сигурност, простор и безопасност – включително и най-вече чрез ограничения брой собственици и възможността за създаване на общност сред живущите.

По-малко жилища
и повече жизнено пространство

ROZHEN RESIDENCE се отличава с малък брой апартаменти спрямо размера на сградата. Резултатът е усещане за сигурност, простор и безопасност – включително и най-вече чрез ограничения брой собственици и възможността за създаване на общност сред живущите. 

23

Апартамента в цялата сграда

5

Апартамента на етаж

6

Надземни етажа с апартаменти

1

Подземен етаж с гаражи

Локация

Сградата се намира в просторен имот от 635 кв.м. в най-спокойната и озеленена част на кв. Толстой в София. Тя има излаз на тиха улица в непосредствена близост до бул. Рожен, както и до множество централни булеварди и големи градски улици. Това я прави изключително комуникативно и удобно място за живот.

Архитектура

ROZHEN RESIDENCE е сграда с изключително съвременна архитектура, която придава ново излъчване и облик на района. Външният ѝ вид е елегантно вписан в междублоковото пространство и градината, намираща се от южната страна, като изцяло се запазват съществуващото озеленяване и пешеходни връзки.

Конструкция

Сградата е с монолитна стоманобетонна конструкция съгласно българските и европейските строителни нормативни изисквания. Материалите, които оформят фасадите и обема ѝ са от най-висок клас, като по този начин се гарантира както дългия експлоатационен живот, така и интелигентната инвестиция.

Благоустройство

Всички прилежащи околни пространства са богато озеленени под формата на индивидуални двор-тераси към партерните апартаменти. С цел осигуряване на максимален комфорт на обитаване, до тях не се предвижда общ достъп. Сградата е изцяло оградена и обезопасена с контролиран достъп и видеонаблюдение.

Предимствата на жилищна
сграда ROZHEN RESIDENCE​

Концепцията на ROZHEN RESIDENCE е да съчетава удобствата на градския живот със спокойствие, тишина и сигурност, които са труднооткриваеми в големия град. 

Функционалното разпределение на жилищата гарантира уединение и тишина, а качествената изолация срещу акустичен и ударен шум минимизира както чуваемостта между вътрешните стени, така и звуците от околната среда. В допълнение, собствениците и живущите в сградата могат да се насладят на най-модерните решения в съвременното жилищно строителство, така че да се гарантира високото им качество на живот.

Премиум клас жилищна сграда в София

Комуникативна локация с отлична инфраструктура

Етажи с конструктивна височина от 2,85 метра

Контролиран достъп с 24/7 видеонаблюдение и мониторинг

Индивидуални двор-тераси към партерните апартаменти

Подземно ниво с индивидуални гаражни клетки

Високо качество на строителните материали

Услуги за поддръжка и цялостно менажиране

Екстериор на сградата​

ФАСАДА

Облицовка от ламарина със специално полиестерно покритие, топлоизолационна система Baumit и самопочистваща се минерална мазилка.

ДОГРАМА

Петкамерна PVC система за дограма с трислоен стъклопакет с газ аргон и високоенергийни стъкла, които като блокират топлинните загуби.

ПОКРИВ

Плосък покрив с решения за топлоизолация, пароизолация и два пласта битумна хидроизолация, произведена в Италия.

ВХОДНА ВРАТА

Блиндирана входна врата със стоманена патентована конструкция от затворен профил, оборудвана със система на тристранно заключване.

ОСВЕТЛЕНИЕ​

Елегантно дворно и фасадно осветление със светлинни сензори, плюс предвидени надеждни решения за евакуационно осветление.

ЛАНДШАФТЕН ДИЗАЙН​

Богато естествено озеленяване с изградена автоматична поливна система и пълно обезопасяване с ограда от всички страни на имота.

Интериор на сградата

Фоайе и етажни площадки

Гранитогресни подове, вградено LED осветление на тавана и стените и машинно положена гипсова мазилка с латексово покритие на стените.

Асансьори

Ново поколение бързи и безшумни асансьори с двупанелни телескопични врати, защита с инфрачервена завеса и луксозна кабина с LED осветление.

Подови настилки

Машинно положена циментова замазка в интериора на апартаментите и мразоустойчив релефен гранитогрес за откритите балкони и терасите.

Стени

Керамични блокове с кухини по система Porotherm на Wienerberger AG със завършващо покритие от машинно положена гипсова мазилка.

Отопление

Предвидени индивидуални трасета за монтаж на климатични сплит системи и изводи за електрически бойлер във всяко помещение.

Инсталации и системи

Готови системи за отопление, вентилация и климатизация, звънчево-видеодомофонна инсталация, ВиК, осветителна и силова инсталация и др.

Локация

Качество и надеждност от NN HOMES

NN HOMES е строително-инвестиционна компания с редица успешно завършени проекти зад гърба си. Ние ви гарантираме както за качественото изпълнение на проекта, така и за спазването на всички първоначално заложени ценови и времеви рамки.