Lions Lodge

Простор, тишина и сигурност в затворен комплекс в София

LIONS LODGE е съвременна сграда от най-ново поколение, която предлага всички удобства на комплексите от затворен тип. В нея тишина и спокойствие се комбинират с богата зеленина и бърз достъп до всички удобства на града – защото знаем, че високото качество на живот зависи както от дома, така и от средата.

Модерен градски живот в тиха и спокойна среда​

Интелигентно планиране за високо качество на живот

LIONS LODGE е изцяло жилищна сграда, планирана и осъществена като зелен оазис в широкия център на град София. Тя съчетава близост до природата с лесна мобилност, модерни строителни решения и най-висока степен на сигурност.

1511

м2 обща площ на парцела

40%

застрояване на земята

60%

зелени площи и двор-тераси

Локация

Сградата се намира в столичния квартал Овча купел и има излаз на две тихи улици – ул. Паскал Тодоров и ул. Войводина могила. Разположението ѝ е на 6 километра или около 15 минути с кола от перфектния център на град София. 

Архитектура

Архитектурата на LIONS LODGE съответства на автентичния образ на квартала, застроен предимно със стари вилни сгради и нови еднофамилни къщи. Сградата се вписва елегантно в естествения релеф и заобикалящата среда.

Конструкция

Сградата на LIONS LODGE има монолитна стоманобетонна конструкция, изградена съгласно българските и европейските строителни нормативни изисквания. Това гарантира висока сигурност, издръжливост и устойчивост във времето.

Благоустройство

Комплексът е богато озеленен и обезопасен с ограда от всички страни. Осигурен е контролно-пропускателен режим с видеонаблюдение, а всички прилежащи пространства са покрити с декоративни настилки и растителност.

Предимствата на жилищен
комплекс LIONS LODGE

Концепцията на LIONS LODGE е изградена около една единствена цел – максимален комфорт на обитаване. Роля в това играе функционалното разпределение на пространствата, в които лесният достъп и усещането за простор са основни приоритети.

Сградата се състои от две секции, обединени в една стълбищна клетка и оборудвани с два самостоятелни асансьора. Всяка от двете секции на сградата има шест надземни етажа, а на всеки етаж има по шест отделни апартамента. Всеки един от двата асансьора е свързан директно с две подземни нива, в които има индивидуални гаражни клетки.

Собствениците и живущите в комплекса могат да се насладят на най-модерните решения в съвременното жилищно строителство, така че да се гарантира високото им качество на живот.

Премиум клас затворен жилищен комплекс

Тих и зелен квартал на 6 км от центъра на София

Услуги за поддръжка и цялостно менажиране

Контролиран достъп с 24/7 видеонаблюдение и мониторинг

Индивидуални двор-тераси към партерните апартаменти

Две подземни нива с индивидуални гаражни клетки

Високо качество на строителните материали

Професионално ландшафтно озеленяване

Екстериор на сградата​

ФАСАДА

Облицовка от клинкерни плочи, ламарина със специално полиестерно покритие, топлоизолационна система и самопочистваща се минерална мазилка.

ДОГРАМА

Висококачествена петкамерна PVC дограма с трислоен стъклопакет с газ аргон и високоенергийни стъкла за защита от шум и градско замърсяване.

ПОКРИВ

Модерно решение за плосък покрив с осигурена топлоизолация, пароизолация и два пласта битумна хидроизолация, произведена в Италия. 

ВХОДНА ВРАТА

Блиндирана входна врата със стоманена конструкция от затворен профил, оборудвана  с висококачествена система на тристранно заключване. 

ОСВЕТЛЕНИЕ​

Ефектно дворно и фасадно осветление за елегантен и хармоничен облик, което се активирана с помощта на автоматични светлинни сензори. 

ЛАНДШАФТЕН ДИЗАЙН​

Естествено озеленяване с автоматична поливна система, цветарници и множество подпорни стени за овладяване на естествения релеф. 

Интериор на сградата

Фоайе и етажни площадки

Под, изпълнен в комбинация от термолющен и полиран гранит, осветени стени и окачен таван от гипсокартон с вградено LED осветление.

Асансьори

Бързи и безшумни асансьори с луксозна кабина, LED осветление, висока енергийна ефективност и съвременна технология за безопасност.

Подови настилки

Машинно положена циментова замазка върху панели от минерална вата, гарантиращи отлична звукоизолация и топлоизолация в отделните апартаменти.

Стени

Керамични блокове с кухини по система Porotherm на Wienerberger AG със завършващо покритие от машинно положена гипсова мазилка.

Отопление

Отоплително захранване от индивидуални кондензационни газови котли и оборудване на всеки апартамент със самостоятелен отоплителен колекторен възел.

Инсталации и системи

Готови системи за отопление, вентилация и климатизация, звънчево-видеодомофонна инсталация, ВиК, осветителна и силова инсталация и др.

Локация

Качество и надеждност от NN HOMES

NN HOMES е строително-инвестиционна компания с редица успешно завършени проекти зад гърба си. Ние ви гарантираме както за качественото изпълнение на проекта, така и за спазването на всички първоначално заложени ценови и времеви рамки.