Строително-инвестиционна компания NN HOMES

Строим бъдещето, в което си
заслужава да инвестирате!

Кои сме ние?

NN Homes е строително-инвестиционна компания, основана в края на 2016 година в София, България. С нейното създаване, съоснователите Николай Василев и Никола Цонков си поставят една проста, но изключително амбициозна цел. А именно – да съвместят всички дейности, които превръщат голия парцел в красив, уютен, функционален и сигурен дом.

Дейността на компанията обхваща целия процес по проектиране и изпълнение на ново поколение жилищни сгради и жилищни комплекси. Екипът ни разчита на затворения цикъл като най-надеждния начин за гарантиране на качество и консистентност в крайния резултат.

Ето защо, NN Homes практикува един изцяло нов модел на работа – този, в който отговорността не се делегира на външни подизпълнители, а се носи от начало до край.

В годините от създаването си до днес, NN Homes завършва сградата La Tulipe Noir и започва строителството на два нови бутикови проекта – Rozhen Residence и Lion’s Lodge в София. Всички минали, бъдещи и настоящи усилия на компанията са свързани с интегрирането на спокойствието и близостта до природата в живота на модерния градски човек.

Защото вече не е нужно да избирате между комфорта на дома и комфорта на средата. Нашата мисия е да ви предложим всичко в едно – създадено с грижа от идеята до ключа.

Мисия, визия и цели

Нашата мисия е да предложим на новите собственици сигурността, която търсят – независимо дали става въпрос за мечтания нов дом или за интелигентната финансова инвестиция.

За да постигнем тази мисия, ние осъществяваме контрол върху целия процес от начало до край. Бягайки от стандартното разделение между проект и изпълнение, екипът на NN Homes създава всяка сграда от чертежа и парцела до грубия строеж и довършителните работи.

Във всеки един наш проект ние имаме за цел да интегрираме комбинация от фактори, които превръщат жилището в комфортен дом и в сигурна инвестиция.

Дългосрочната ни визия е да върнем усещането за простор и жизнено пространство в градската среда, създавайки сгради с фокус не върху броя на жилищата, а върху техния комфорт за обитаване. Водени от нарастващата нужда на съвременния човек от повишаване качеството на средата, ние целим да докажем, че градският живот може да бъде точно толкова спокоен и здравословен, колко извънградският.

NN Homes съществува, за да създава мечтите. А за вас остава единствено да ги изживеете!

  • Удобство и достъпност
  • Развита инфраструктура
  • Хармонична архитектура
  • Качествени материали
  • Простор и зеленина
  • 100% сигурност и безопасност

Нашата експертиза

Ние се ангажираме с 360-градусовото реализиране на жилищни проекти за ново поколение градски живот. В процеса, екипът ни покрива всички процедурни, практически и търговски аспекти на строително-инвестиционния процес, а именно:

folder@3x

Подбор, анализ и закупуване на парцели за строителство

real estate office@3x

Разработка на нови градоустройствени планове

blueprint@3x

Проектиране на жилищни сгради и жилищни комплекси

house@3x

Цялостно изпълнение на многофамилни жилищни сгради

agent@3x

Менажиране на цялостните ни строителни проекти

payment@3x

Продажба на новосъздадените недвижими имоти

Опитът и експертизата ни помагат да гарантираме за правилното преминаване през всяка една от горепосочените фази. А любовта към това, което вършим – да постигаме резултати отвъд най-смелите очаквания.

Нашият екип​

Съоснователите на NN Homes са ядрото на компанията и двигателите на нейното развитие. Съчетавайки професионализъм с перфекционизъм, ние се опитваме да предадем визията и ценностите си на всички партньори, съвместно с които превръщаме идеите в реалност.

Партньор
Николай Василев
Партньор
Никола Цонков

Нашите партньори

Сгради

Свържи се с нас!

Ул. Витошко лале №7,
1618 София, България

© 2022 – NN Homes. All rights reserved.

Условия за ползване